Apple aconsegueix impedir el ninot de Steve Jobs

L'empresa que el volia fabricar ha cedit a les pressions d'Apple i de la família de Jobs per impedir la reproducció en miniatura del visionari informàtic

Ara
1 min
Ninot en miniatura d'Steve Jobs

BarcelonaL'empresa In Icons ha cancel·lat el llançament de la figura d'acció articulada de Steve Jobs. Ho ha fet arran de les "enormes pressions" rebudes per part d'Apple i la família. El portaveu de la companyia ha informat que la mort de Jobs el "va deixar buit, trist i amb un sentiment de gran pèrdua personal".

Després de la mort del cofundador d'Apple, va veure el potencial comercial que podria tenir aquesta reproducció i va decidir "compartir aquest record amb la resta dels seguidors de Steve". A més, assegura que en la primera figura que ell va crear es va "esforçar per perfeccionar l'estatueta amb l'esperit de Steve Jobs", ha dit, "per reflectir correctament el meu respecte i admiració per ell".

Segons el Hollywood reporter, el creador de la figura defensa que "respecten els drets d'autor i els drets de marca". No obstant això, assegura que, "desafortunadament", han rebut "una enorme pressió per part dels advocats d'Apple i la família de Steve Jobs". Per aquest motiu, han decidit frenar el llançament de la figura, que volien vendre per uns 99 dòlars (76,4 euros). Als compradors que ja havien reservat la figura, l'empresa s'ha compromès a tornar-los els diners que havien anticipat.

stats