Internet

Quin color té el cel de Nova York, ara?

La pàgina web 'nskyc.com' s'actualitza cada cinc minuts amb una imatge fixa del cel de la ciutat, presa des d'una única perspectiva. L'aplicació ofereix l'hora exacta de la captura i el codi de color HTML del cel

Redacció
1 min
L'aplicació NSKYC.com mostra el color del cel de Nova York cada cinc minuts

BarcelonaUna empresa especialitzada en aplicacions web ha llançat un portal on els internautes poden saber quin és l'estat actual del cel de Nova York.

NKYC.com s'actualitza cada cinc minuts amb una imatge fixa del cel de la ciutat, presa des d'una única perspectiva. La pàgina ofereix un mosaic d'imatges que mostra l'evolució cromàtica que experimenta el cel a mesura que va avançant el dia, especificant l'hora exacta en què s'ha capturat cada imatge.

Pels amants de la fotografia i el retoc digital, l'aplicació també ofereix el codi de color HTML de cada captura.

El llenguatge HTML, utilitzat per la creació d'elements en l'entorn web, utilitza una codificació de color hexadecimal que permet expressar un color concret de l'escala RGB (Red -vermell-, Green -verd-, Blue -blau-). Els codis de color HTML comprenen el símbol '#' i 6 lletres o números, en què els dos primers caràcters representen la intensitat de vermell, el tercer i el quart la de verd i els dos últims la de blau.

La pàgina web l'ha desenvolupat Mike Bodge, un informàtic novaiorquès i director creatiu de Lolz LLC, conegut a la ciutat dels gratacels per haver desenvolupat diverses aplicacions web relacionades amb la ciutat.

stats