L'OTAN presenta una plataforma digital per fomentar el diàleg amb els ciutadans

La pàgina web 'We-nato.org' farà servir xarxes socials, com Facebook i Twitter, per facilitar el contacte entre els ciutadans i els responsables de l'organisme

Efe
1 min

Brussel·lesL'OTAN ha presentat aquest dilluns una nova plataforma digital amb la qual pretén fomentar el diàleg directe amb els ciutadans sobre les polítiques i els projectes que impulsa.

La pàgina web 'We-nato.org' farà servir xarxes socials com Facebook o Twitter per facilitar el contacte entre els ciutadans i els responsables de l'organització.

"Volem parlar amb tu sobre qüestions molt importants per a la seguretat transatlàntica i global. Volem sentir les teves opinions i comentaris, i volem compartir amb tu els nostres pensaments", explica l'OTAN en un comunicat.

El nou portal permetrà als ciutadans fer preguntes directes a responsables de l'Aliança Atlàntica. Els usuaris ho podran fer a Twitter mitjançant l'etiqueta #asknato, que aquest matí encara no registrava cap tuit, o escrivint les seves pròpies entrades a blogs.

Entre els temes sobre els quals l'OTAN vol impulsar el debat figuren la proliferació d'armes de destrucció massiva, la resposta al terrorisme internacional, el cibercrim i la prevenció de conflictes.

La presentació de 'We-nato.org' arriba pocs mesos abans de la celebració de la pròxima cimera de líders de l'Aliança, que se celebrarà el proper maig a Chicago.

S'espera que a la cita s'hi prenguin decisions importants sobre el futur de l'Afganistan i els nous projectes de cooperació en matèria de defensa entre els estats membres.

stats