La BBC es confon i mata el president nord-americà en un titular

La similitud entre els mots 'Obama' i 'Ossama' provoca errors en els titulars de les edicions 'online' de la BBC i 'El País' i en un 'càiron' de la cadena Fox

Redacció
1 min
Error a l'edició digital de la BBC

BarcelonaLa rapidesa de les edicions online dels diaris passa factura de tant en tant. No és el primer cop que ens trobem amb un fet com aquest i, de ben segur, no serà l'últim.

Durant uns minuts, la cadena BBC ha tingut a la capçalera de la seva edició digital el titular “La mort d'Obama: El dòlar americà puja respecte a l'euro i el ien a Tòquio, davant la notícia de la mort de Bin Laden”.

La cadena de televisió nord-americana Fox ha comès un error similar. En el moment en què el presentador dels informatius explicava la notícia de la mort de Bin Laden, el càiron (titolet informatiu sobreimprès a la pantalla) deia “Obama bin Laden mort”.

El País ha fet la mateixa patinada que la Fox a la seva edició digital. Tal com han detectat diversos internautes, el diari ha tingut publicat durant uns minuts el titular “Obama bin Laden ha mort”.

Els internautes no en deixen passar ni una i ben aviat han començat a rondar per Twitter piulades com “¡Obama bin Laden! El nou nom del terrorista segons El PaísEl País”, fent-se ressò dels errors comesos pels diversos mitjans de comunicació.

stats