Pirategen la pàgina web de Rubalcaba i hi inclouen missatges sobre l'11-M

El PSOE atribueix l'atac a grups d'extrema dreta i en desvincula el grup de pirates informàtics Anonymous. La pàgina web del candidat socialista està fora de servei des de poc abans de les 10 del matí

Ara
1 min
Missatge sobre l'11-M filtrat al web de Rubalcaba

Barcelona“Rubalcaba, l'ombra de l'11-M et persegueix de molt a prop: la forense de l'11-M declara davant del jutge que no hi havia metralla en els cadàvers. En breu es revelarà l'assignació de xalets de VPP concedits a la mà dreta de Cayo Lara (Izquierda Unida)”. Aquesta és la frase que aquest dilluns al matí s'ha colat a la pàgina web oficial del candidat socialista al 20-N, Alfredo Pérez Rubalcaba. Els pirates informàtics també haurien inclòs muntatges fotogràfics amb Rubalcaba com a protagonista, com una imatge en la qual apareix el candidat socialista amb un pedaç a l'ull i uns ullals negres. Els responsables de la campanya han desactivat el portal poc abans de les 10.00 hores, i a les 12.30 hores el web "Rubalcaba.es" continua fora de servei.

El PSOE ha atribuït l'atac informàtic a grups dextrema dreta. En una piulada a Twitter des del compte oficial del candidat, els responsables de campanya desvinculen de la intrusió el grup de pirates informàtics Anonymous, malgrat que les primeres informacions els assentyalaven com a responsables directes.

stats