Xarxes

Rubalcaba i Rajoy es baten en un ring virtual abans de passar per les urnes

Un videojoc 'online' enfronta els candidats del PSOE i el PP al 20-N. Els usuaris poden guanyar un iPad 2 si endevinen qui guanyarà el combat virtual

Ara
1 min
Els usuaris poden guanyar un iPad 2 si endevinen qui guanyarà el combat virtual

BarcelonaUn tuit, una trompada a un dels dos candidats. Aquesta és la dinàmica del videojoc online Lluita 20-Nonline Lluita 20-N, una proposta virtual que integra la xarxa social Twitter i que serveix de barem per mesurar el suport a la xarxa que recullen Rubalcaba i Rajoy.

Twitter és una de les xarxes socials que més han incidit a la campanya electoral del 20-N. De fet, tan el candidat del PSOE com el del PP han estrenat els comptes @conRubalcaba i @marianorajoy com a suport a la cursa electoral, i els seus comptes registren 73.571 i 106.596 seguidors respectivament.

Sota l'eslògan “Ara ets tu qui dóna els cops”, el videojoc ofereix la possibilitat als usuaris de colpejar un o altre candidat per mitjà de tuits. Per mitjà del seu compte a Twitter, l'usuari utilitza l'etiqueta #pelea20n per piular el nom del candidat “lluitador” i el tipus de cop que etzibarà al seu adversari. L'internatuta disposa de cinc tipus d'armes per cada candidat, que inclouen el cop de la “rosa” i del “tricorni” per Rubalcaba, i el l'atac de la gaviota i el “pulpogallego” per Rajoy. Tan bon punt la pàgina web del videojoc hagi registrat el tuit (uns 15 segons després de la piulada), l'atac es podrà veure en directe a través del portal.

Paf.com, la firma promotora del videojoc, ha penjat un vídeo promocional de la iniciativa a través de YouTube. Els usuaris poden paricpar en el sorteig d'un iPad 2 entre tots els que endevinin qui guanyarà el combat virtual.

stats