Sara Carbonero la torna a pifiar en preguntar a Iniesta si li hauria agradat tirar un penal

La periodista ha preguntat al futbolista, que ha tirat el segon penal de la selecció espanyola en la tanda contra Portugal, si li hauria agradat xutar-ne algun

1 min
Sara Carbonero entrevista Andrés Iniesta després de les semifinals de l'Eurocopa

Poc després de ser la riota de les xarxes socials per les seves pífies durant les retransmissions futbolístiques de 'la Roja', la periodista de Telecinco i parella del porter Iker Casillas, Sara Carbonero, ha tornat a cobrar protagonisme aquest dimecres. Després que la selecció espanyola es classifiqués per a la final de l'Eurocopa, Carbonero ha preguntat a Andrés Iniesta: "Iniesta, t'hauria agradat tirar avui un penal?". El futbolista, que havia xutat un dels penals que han dut Espanya a la victòria, ha respost: "Bé, sí, de fet he tirat el segon...". Es pot veure el vídeo de la pífia a la pàgina web de Telecinco.

L'allau de comentaris que el lapsus va provocar a Twitter dimecres a la nit ha fet que la periodista, que fa uns dies es queixava de les crítiques comparant l'anonimat dels tuitaires amb la caça de bruixes, tornés a ser 'trending topic' mundial. "Companys, ja sabeu, demà a Twitter... Aquest penal d'Andrés Iniesta, que jo devia estar tan nerviosa que devia estar pensant en una altra cosa i no l'he vist", ha conclòs tot rient Carbonero.

stats