Internet

Skype prepara el llançament d'una aplicació per a l'iPad

El servei disposarà de les mateixes funcionalitats que té a través dels ordinadors i de l'iPhone -xat, àudio i videotrucada-

Redacció
2 min
Aplicació d'Skype per l'iPad d'Apple

BarcelonaLa companyia Skype llançarà pròximament la seva aplicació per a iPad.

Després de la filtració, la setmana passada, d'un vídeo a través de YouTube en què es mostren algunes de les funcionalitats de la nova aplicació pel tablet d'Apple, la companyia ha confirmat que hi estan treballant. Ho ha afirmat el vicepresident de consum i disseny de producte de Skype, Rick Osterloh, a la web TUAW.

Osterloh ha assegurat que la versió per l'iPhone de Skype va suposar un gran llançament i que el nombre d'usuaris de l'aplicació "es va duplicar en tan sols un mes". El representant ha afirmat que l'aplicació per l'iPad comptarà amb les mateixes funcionalitats que té l'smartphone d'Apple -xat, àudio i trucada de vídeo- però aprofitarà millor l'espai de la pantalla i facilitarà la realització de videotrucades.

La companyia Microsoft va adquirir la plataforma de trucades online a principis de maigonline. Amb l'adquisició, el servei es va implementar a diferents programes i serveis com MSN o Linc i a totes les plataformes de Microsoft, incloent-hi Xbox 360 i Windows Phone. No obstant això, el gegant de Redmond va assegurar que l'adquisició no implicaria la retirada del servei a altres dispositius mòbils i a plataformes de la competència, com és el cas de la PSP de Sony, que ha mantingut el servei de videotrucades online.

El representant d'Skype ha assegurat que l'aplicació estarà disponible a través de l'App Store d'Apple pròximament i ha assenyalat que han rebut un ampli suport per part d'Apple per llançar la versió per a l'iPad.

stats