música a la xarxa

Spotify es podrà sincronitzar amb l'iPod gratuïtament

El nou sistema també permetrà descarregar música per als dispositius mòbils amb preus que aniran des dels 60 cèntims a l'euro per cançó

Redacció
1 min
Spotify mobile

BarcelonaSpotify, l'aplicació per escoltar música online en streaming (sense descàrrega), ha llançat una nova funció que permet sincronitzar l'iPod Nano, Shuffle i Classic amb la música emmagatzemada a l'ordinador de forma gratuïta.

Amb la voluntat de fer la competència a iTunes, el servei també permetrà descarregar música des del dispositiu amb una tarifa de 60 cèntims per cançó i 60 euros per 100 temes musicals.

Spotify també ha explicat en un comunicat que obre la seva aplicació mòbil a tots els usuaris d'iPhone i Android, per tal que també puguin sincronitzar la música emmagatzemada a l'ordinador sense necessitat d'utilitzar cables. No obstant això, les cançons hauran d'haver sigut comprades prèviament a través del servei.

La sincronització amb l'iPod i el mòbil és l'arma amb la qual Spotify vol aconseguir que els més de nou milions de registrats en la modalitat gratuïta accedeixin al catàleg de pagament. La clau és animar-los a comprar llistes de cançons, en lloc de temes individuals, a canvi de descomptes temptadors que van des de l'euro per cançó, comprant un paquet de 10 temes musicals, als 60 cèntims adquirint-ne un paquet de 100. L'objectiu principal és fer la competència a iTunes, l'aplicació d'Apple líder en el mercat de la descàrrega de música online.

stats