Es busca successor per a Steve Jobs

'The New York Times' cita fonts properes a l'empresa, segons les quals s'haurien iniciat converses amb especialistes en reclutament de professionals. Entre les opcions hi podria haver el cap d'una gran companyia de tecnologia

Redacció
1 min
Steve Jobs, fundador i CEO d'Apple

BarcelonaLa junta directiva d'Apple podria estar pensant en la successió de Steve Jobs com a director executiu de la companyia. Des que el fundador del gegant informàtic es va tornar a agafar la baixa mèdica aquest hivern, la junta directiva de la companyia hauria iniciat converses amb especialistes en reclutament de professionals i, segons informa The Wall Street JournalThe Wall Street Journal citant fonts properes a l'empresa, entre les opcions hi podria haver el cap d'una gran companyia de tecnologia.

No obstant, les mateixes fonts haurien indicat que les converses no han sigut en la línia de buscar un nou president executiu per a Apple, sinó una exploració de les diverses opcions que té l'empresa. Per altra banda, sembla que hauria sigut una iniciativa de part de la junta directiva, que en la seva totalitat compta amb set directors, inclòs Jobs.

L'anunci de la segona baixa mèdica de Jobs va anar acompanyat del nomenament de Tim Cook, cap d'operacions d'Apple, com a responsable de la gestió diària de la companyia. Des d'aleshores, diversos rumors han assenyalat Cook com a possible substitut de Jobs.

stats