XARXES SOCIALS

El festival del Twitter recapta fons per a l'ONG Pallapupas a Barcelona

El festival solidari d'abast mundial Twestival va celebrar la seva edició catalana ahir a la nit a la sala 2 de Razzmatazz, amb les actuacions musicals en directe de grups com Ninette & The Goldfish o Maika Maiakovski. Els fons recaptats es destinaran a l'ONG de pallassos Pallapupas, que treballa als hospitals infantils.

Redacció
1 min
Cartell de l'edició barcelonina del Twestival

BarcelonaTwestival és una acció internacional promoguda per les xarxes socials, en especial Twitter, que se celebra a 150 ciutats del món des de fa tres anys, amb l'objectiu d'impulsar accions solidàries de tot tipus.

Aquest any, l'edició barcelonina del festival, que es va celebrar ahir a la nit a la sala 2 de Razzmatazz, ha comptat amb la participació dels grups Maika Maiakovski, Luz Verde, Mine! i Ninette & The Goldfish. El festival també ha rebut el suport d'empreses com Estrella Damm, KitKat, HTC, Vueling, Munich o Iberocruceros.

La música en directe i el sorteig de regals atractius, com ara un creuer pel Mediterrani per a dues persones o 10 smartphones HTC, van dinamitzar la festa solidària, que any rere any té més bona rebuda entre el públic barceloní. Els fons recaptats ahir a la nit es destinaran a l'ONG local Pallapupas, una associació sense ànim de lucre que treballa en hospitals infantils, intentant arrencar un somriure als nens ingressats.

stats