Xarxes

'Activitat', una pestanya intermitent

Alguns perfils de Twitter tornen a tenir activada la polèmica pestanya, que aquest dimarts va generar un rebuig global entre els tuitaires

Ara
1 min

BarcelonaEl malestar dels piuladors pels canvis a Twitter, fet palès a cop de tuit, no ha desdit la xarxa social d'aplicar-los, i malgrat que l'últim tuit del perfil @Support - ajuda de Twitter - anuncia la retirada temporal de la polèmica pestanya Activitat, alguns usuaris tornen a tenir-la activada aquest matí de dimecres. De fet, alguns perfils ja tornaven a mostrar-la aquest dimarts a la nit, poques hores després que Twitter anunciés que la retirava i restaurava, temporalment, les pestanyes mencions i retuits. No obstant, bona part dels usuaris – tan de la versió anglesa com de l'espanyola – continuen veient la interfície antiga en entrar a la xarxa.

Twitter està mesurant la paciència dels seus usuaris amb un seguit de canvis que, més enllà de no convèncer, han provocat la caiguda i l'alentiment del servei els darrers dies. Aquest dilluns al vespre, la xarxa va experimentar problemes en els comptes de bona part dels usuaris, que es van quedar temporalment sense seguidors mentre la xarxa experimentava el rentat de cara. Hores després, l'etiqueta #PestañaActividad recollia l'enuig dels tuitaires espanyols amb la nova funcionalitat. Els piuladors opinen que la pestanya ofereix “massa” informació sobre l'activitat dels perfils que segueixen a la xarxa – tuits preferits, followers, retuits -,i consideren que la fusió de mencions i retuits a la nova pestanya @usuari despista i ofereix la informació de forma desordenada.

A l'espera d'un anunci oficial de la xarxa social, els canvis són visibles de forma intermitent per alguns usuaris des de divendres de la setmana passada.

stats