Obama respondrà les preguntes dels ciutadans en una teleconferència a través de Google+

Es farà dilluns i alguns dels internautes seran convidats a la teleconferència per parlar directament amb el president nord-americà. Els ciutadans poden enviar les preguntes a través de YouTube

Ara
1 min
Obama, en el seu discurs a Ohio / AFP

BarcelonaPrimer va ser YouTube, després Facebook i Twitter i ara és el torn de Google+. La Casa ha anunciat aquest dilluns que el president nord-americà, Barack Obama, contestarà les preguntes dels internautes en una teleconferència a través de la xarxa social Google+.

La teleconferència, que es farà el pròxim dilluns a les 17.30 hora local (a les 23.30 hora catalana), tindrà una durada aproximada de 45 minuts i la Casa Blanca ha anunciat que alguns dels internautes que enviin preguntes al president seran convidats a la tertúlia i podran parlar directament amb Obama.

Els ciutadans poden enviar les preguntes, en format text o enregistrades en un vídeo, a través del canal de la Casa Blanca a YouTube. El període per formular les qüestions s'obre avui i s'allargarà fins el pròxim dissabte, 28 de gener.

La compareixença a la xarxa es produirà un dia abans de la celebració als Estats Units del discurs sobre l'Estat de la Nació, en una sessió conjunta de les dues cambres del Congrés.

stats