xarxes socials

'La Razón' escalfa Twitter amb un article que vincula l'homosexualitat i el càncer

L'etiqueta #larazonfacts s'ha convertit en 'trending topic' des de mig matí. Els internautes han mostrat el seu rebuig per l'article publicat pel diari, extret d'un teletip de l'agència Efe

Redacció
1 min

BarcelonaAquest matí el diari La Razón ha publicat a la seva edició digital un article que vinculava l'homosexualitat i el càncer. L'article, titulat "La incidència del càncer és major entre els homosexuals, segons un estudi", es fa ressò, suposadament, de les dades publicades per la revista de la Societat Nord-Americana del Càncer, sobre un estudi dirigit pel doctor Ulrike Boehmer, de l'Escola de Salut Pública de la Universitat de Boston (Massachusetts).

Els internautes, però, han passat per alt les dades de l'estudi i les suposades fonts en què es basen i han carregat, directament, contra el diari de Madrid pel sol fet d'haver publicat l'article. L'etiqueta #larazonfacts s'ha omplert ben aviat amb piulades que recollien crítiques dures com “Mai he vist cervells tan poc transitats de neurones, a veure si tanquen La Razón aviatLa Razón” o d'altres de més iròniques com “Si mires un arc iris més de 10 segons, pots patir un càncer?”.

Altres usuaris han volgut remarcar que, suposadament, la informació publicada per La Razón s'ha extret d'un teletip d'Efe i han publicat tuits com “Tan lamentable és que ho publiqui La Razón com que ho firmi EFELa Razón.

A hores d'ara, el hashtag #larazonfacts continua sent el segon trending topic de l'Estat espanyol.

stats