XARXES

Disculpar-se 100 vegades durant 3 dies a través de Twitter, com a pena imposada per un cas de difamació

Fahmi Fadzil, un assessor polític malaisi, va difondre a través de Twitter que una amiga seva havia estat maltractada físicament a la feina

Redacció
1 min
Tuit fahmi fadzil

BarcelonaFahmi Fadzil, un assessor polític malais,i i respectat comentarista en temes socials, es disculparà 100 vegades a Twitter com a resultat d'un estrany acord per un cas de difamació, segons informa Associated Press.

Fadzil va difondre el passat gener a través de la xarxa social que una amiga seva embarassada havia estat maltractada pels seus caps, en una revista que dirigeix la companyia BluInc Media. Malgrat la disculpa posterior de Fadzil, els advocats de la companyia van enviar una carta reclamant danys financers no especificats per difamació, i una disculpa en diaris importants.

No obstant, Syahredzan Johan, advocat de l'acusat, ha anunciat avui que Fadzil ha arribat a un acord amb BluInc Media per tal que retirin la demanda. El tracte consisteix en què Fadzil es disculpi 100 vegades durant tres dies a través del seu compte a Twitter, on té més de 4.600 seguidors. Fadzil ha iniciat el compliment de la seva pena aquest matí, amb un tuit que diu "He difamat Blu Inc Media & Female Magazine. Els tuits que vaig fer sobre les seves polítiques de recursos humans no són certs. Retiro aquestes paraules i demano disculpes".

Syahredzan no ha volgut especificar qui va suggerir l'acord i el bufet d'advocats de BluInc ha declinat fer declaracions.

La pena imposada a Fadzil ha aixecat un debat entre els internautes malaisis sobre els perills de les xarxes socials al seu país, on les autoritats han advertit en repetides ocasions que la gent sigui més curosa amb el què escriu als seus blocs, a Facebook i a Twitter.

stats