Xarxes

Twitter assaja un nou 'timeline' desplegable

El nou disseny permetrà visualitzar les converses i els retuits d'una piulada a la mateixa línia de temps. La xarxa ha llançat una versió en proves disponible per a un nombre reduït de persones

Ara
1 min

BarcelonaLa xarxa social Twitter ha començat a provar un nou disseny per al timeline dels usuaris, que pretén simplificar l'ús de la plataforma. El nou disseny presenta una línia de temps expansible que permetrà als usuaris visualitzar tota l'activitat al voltant d'un tuit, desplegant-lo en el mateix timeline.

Un vídeo penjat a YouTube per l'usuari Patrick Bisch mostra el redisseny i les funcionalitats que incorporarà la versió millorada del timeline. El nou sistema desplegable, que incorpora a la línia de temps diverses funcions que fins ara es troben a la columna de la dreta, permetrà a l'usuari veure a sota mateix del tuit una barra horitzontal amb els internautes que l'han retuitejat, visualitzar les respostes i la conversa virtual que s'ha generat amb el tuit, i veure'n les imatges o vídeos, en cas que en tingui de vinculats. A més, el nou disseny mostrarà la informació de perfil dels altres usuaris en finestres emergents, que també incorporaran les últimes piulades de l'usuari.

La xarxa ha llançat una versió en proves del nou disseny disponible només per a un nombre reduït de persones.

stats