Xarxes socials

Twitter ja permet pujar i compartir imatges directament des de l'aplicació

Fins ara, calia utilitzar altres aplicacions, com Yfrog o Twitpic, per carregar les fotografies. L'aplicació ofereix la imatge integrada en el tuit mitjançant un enllaç escurçat

Redacció
1 min
Aplicació a Twitter que permet pujar directament les imatges que l'usuari vol compartir

BarcelonaJa no caldrà utilitzar plataformes externes per pujar imatges a Twitter. A partir d'aquest dimarts, els usuaris poden fer-ho directament des de la mateixa pàgina amb una nova aplicació que ha posat en funcionament la xarxa social.

Concretament, Twitter ha incorporat una icona de càmera fotogràfica a la caixa d'edició dels tuits, que permet carregar la imatge i fer-ne una previsualització. Un cop emesa la piulada, la imatge queda integrada en el cos del tuit en format d'enllaç escurçat.

Fins al moment, els usuaris havien d'utilitzar aplicacions externes, com Yfrog o Twitpic, per carregar les imatges. Ara, els usuaris poden compartir imatges de fins a tres megabytes directament des de la interfície de Twitter.

Les imatges pujades per un usuari seran emmagatzemades a l'aplicació Photobucket i la companyia ja ha anunciat que en les properes setmanes posarà en marxa galeries que recullin les instantànies de cada usuari, tal com avancen a la pàgina web d'ajuda de Twitter.

stats