Twitter s'indigna amb el judici contra Javier Krahe

Els tuitaires s'han mostrat contraris a que es jutgi el cantautor per participar en un vídeo en què es cuinava una figura de Crist

Ara
2 min
Javier Krahe

BarcelonaMolts tuitaires s'han indignat amb el judici del cantautor Javier Krahe per un presumpte delicte contra els sentiments religiosos per la seva participació en un vídeo emès el 2004 sobre "com cuinar un Crist per a dues persones".

Les reaccions són majoritàriament contràries a la possibilitat que se'l condemni, cosa que si passés faria exiliar l'artista a França, segons ell mateix ha dit abans d'entrar a la vista.

Entre els tuits més destacats en defensa seva hi ha el de Benedicto XVI y 1/2, que contraposa aquest judici amb les paraules del ministre de justícia, Alberto Ruiz Gallardó, respecte els responsables de la crisi de Bankia. El seu tuit critica que "#Gallardón diu a La Ser que no és el moment de buscar responsables de Bankia. Però sense cap mena de dubte és moment de buscar heretges".

Un altre tuitaire, de nom Jesús, assegura que el fet que "Javier Krahe tingui problemes amb els fonamentalistes catòlics és símptoma de la porqueria que tenen al cap".

No només els querellants surten perjudicats de les crítiques a Twitter, també la justícia n'és protagonista. Aida González diu que "per notícies com la de Javier Krahe marxen les ganes d'estudiar dret, la justícia és igual per a tots?".

El contrapunt a tots els tuits contraris, l'ha posat l'escriptora Lucía Etxebarría, que ha piulat que "Si Javier Krahe cuinés un Mahoma no tindria ni judici. Per això, precisament #KraheLibertad, per a no arribar a aquests extrems en el futur".

stats