Twitter fa sis anys, amb 140 milions d'usuaris

Els responsables de la xarxa de microblòguing asseguren que s'envien cada dia 340 milions de tuits

Ara
1 min
Esquema de Twitter

Barcelona"Sis anys pot no ser molt en termes humans, però ha estat un període de temps enorme per la cosa que estimem i coneixem com a Twitter", asseguren els responsables de la xarxa de microblòguing al blog oficial.

Twitter fa sis anys aquest dimecres, i ho celebra anunciant que ja han superat la 'barrera psicològica' dels 140 milions d'usuaris. Un milió per cada caràcter que es pot escriure en els missatges de la xarxa social.

Els usuaris han decidit celebrar l'efemèride amb tuits que contenen la frase "Twitter Says It Has 140 Million Users" (Twitter diu que té 140 milions d'usuaris), que ha arribat a la llista de 'trending topics' globals, i molts altres tuits de felicitació per l'aniversari.

Aprofitant la data, el blog de Twitter ha decidit recuperar l'esquema que va elaborar a mà Jack Dorsey, el creador de Twitter, que s'imaginava un servei, anomenat en aquell projecte 'stat.us' i que seria com "actualitzar l'estat d'AIM des de qualsevol lloc i compartir-lo". Aquella idea va materialitzar-se i avui és una de les empreses més prometedores d'internet.

stats