xarxes

Els tuitaires, en desacord amb la nova pestanya 'Activitat' i altres canvis a Twitter

La xarxa social desactiva temporalment la polèmica pestanya i restaura 'mencions' i 'retuits'

Ara
1 min

BarcelonaTwitter està posant a prova la paciència dels usuaris aquesta setmana. La xarxa social va començar a aplicar aquest divendres una sèrie de modificacions a la plataforma que, entre d'altres, inclouen l'abolició de les pestanyes mencions i retuits – una informació ara recollida, de forma desordenada, a través de la nova pestanya @usuari – i el naixement de la categoria Activitat, la mesura més polèmica.

A nivell espanyol, l'etiqueta #PestañaActividad recull l'enuig dels tuitaires, que opinen que la nova pestanya assimila la xarxa social de les piulades amb Facebook, i aporta més informació de la desitjada sobre les accions dels perfils que segueix cada usuari.

L'aplicació aquest dilluns dels nous canvis, visibles des de divendres pels usuaris que utilitzen la versió anglesa de la xarxa, va provocar anomalies en el servei de la plataforma. Aquest dilluns al vespre, Twitter va experimentar problemes en els comptes de bona part dels usuaris, que es van quedar temporalment sense seguidors. Com a resposta, la xarxa ha desactivat temporalment la polèmica pestanya, i ha restaurat les de mencions i retuits. No obstant, tot apunta que la xarxa tornarà a aplicar els canvis establerts en les pròximes hores.

stats