XARXES

Vilassar de Mar sabrà avui si triomfa a la nit dels #ShortyAwards

El canal de Twitter municipal competeix contra figures com Barack Obama pel guardó al millor govern comunicador a la xarxa social Twitter

Redacció
2 min
Vilassar de Mar va tercer en les votacions / S.A.

BarcelonaEl canal de Twitter de l'Ajuntament de Vilassar de Mar pot emportar-se avui el guardó dels Shorty Awards, que s'han guanyat el nom d'Oscars de la xarxa social de les piulades, en la categoria de governs. Les votacions ja estan tancades i el perfil del consistori català ho tindrà difícil, ja que s'enfronta, entre d'altres, al president dels EUA, Barack Obama.

Els Shorty Awards reconeixen la feina a la xarxa social de persones, institucions i organismes que treballen per fer més propera la seva tasca. A més de la categoria de governs, on competeix Vilassar, també s'atorguen premis en el camp de la salut, l'entreteniment, la moda, les finances, la ciència o el disseny. El de l'Ajuntament de Vilassar és el primer canal europeu que arriba fins a una final, gràcies als vots dels usuaris, que només necessitaven un compte actiu per nominar i votar les diverses candidatures.

El Twitter de Vilassar de Mar, que gestiona la Regidoria de Comunicació, Participació i Noves tecnologies del municipi, arriba a la final com el tercer més valorat de la categoria, amb 82 vots, i només per darrere del canal del president dels EUA, Barack Obama, i de l'analista nord-americà John Moore. Per darrere de l'ajuntament català trobem altres il·lustres com la presidenta del Brasil, Dilma Rousseff, el Twitter oficial de l'oficina del primer ministre del Regne Unit o el del senador i excandidat a president dels Estats Units, John McCain.

La tercera edició dels premis té lloc aquesta nit al Times Center de Times Square, a Manhattan, un edifici que pertany a l'imperi de The New York Times, que dóna suport als guardons. Si els catalans s'imposen en la cerimònia final, el repte serà fer un discurs d'agraïment on es pugui reconèixer la tasca de tothom, ja que el límit, com a Twitter, està establert en 140 caràcters.

stats