Publicitat
Publicitat

WhatsApp es prepara per ser un canal per fer-hi negocis

La companyia està provant un nou sistema per posar en contacte les empreses amb els usuaris

WhatsApp està provant un sistema que permetria a les empreses interactuar directament amb els usuaris a través del canal de missatgeria, segons un document intern de la companyia al qual ha tingut accés Reuters

La companyia està portant a terme les proves amb diverses empreses, que convertirien l'aplicació en un nou model de negoci. L'objectiu de WhatsApp és convertir-se en un canal que posi en contacte les empreses amb els clients. Està buscant la manera de fer-ho evitant problemes de  spam. A més, la companyia ha fet enquestes entre els usuaris per saber amb quina freqüència fan servir el servei per parlar amb les empreses. 

WhatsApp va anunciar l'any passat el seu pla per desenvolupar el sistema. El mes passat, l'aplicació va arribar a un acord amb Y Combinator, que proporciona formació i assessorament a noves empreses, per fer un assaig del sistema amb un grup d'empreses. 

Una de les proves que la companyia està portant a terme, segons Reuters, compta amb l'empresa Cowlar, que es dedica a fabricar collarets que recullen les dades de les vaques lleteres que els porten i recomanen canvis per millorar-ne la producció de llet. La companyia vol fer servir WhatsApp per enviar alertes automàtiques dels collarets directament als agricultors si detecta algun problema amb una vaca.

Més continguts de