WhatsApp supera els mil milions de missatges en un sol dia

El blog de la companyia informa que aquesta aplicació de missatgeria instantània ha batut el seu propi rècord en només 24 hores

Ara
1 min

BarcelonaD'acord amb el blog oficial de WhatsApp, la companyia reporta que ja s'envien més de mil milions de missatges al dia amb aquesta aplicació. Al mateix temps que el nostre planeta supera els 7.000 milions d'habitants, la setmana passada WhatsApp va superar la seva pròpia fita. Per primera vegada, mitjançant WhatsApp, s'han enviat més de 1.000 milions de missatges en un sol dia.

Segons informa el blog de la companyia, aquesta xifra significa "41.666.667 missatges per hora, 694.444 missatges per minut i 11.574 per segon". Opinen que mil milions de missatges al dia representa una fita "important" i també "un petit pas més cap a l'objectiu d'oferir un gran sistema de missatgeria mòbil per al mercat mundial, independentment del seu telèfon".

En aconseguir aquest esperat resultat, la companyia ha donat les gràcies als consumidors per la seva "lleialtat" i per "la passió" pels seus productes.

Actualment, WhatsApp es troba disponible per a diferents plataformes com Android, BlackBerry, iOS i Nokia. A més, ja tenen previst que estigui disponible per a Windows Phone.

A l'AppStore dels EUA, WhatsApp és l'aplicació de pagament número 8 entre les 10 més descarregades. A les AppStores d'altres països, se situa en primer lloc.

stats