Xarxes

YouTube introdueix una eina per editar els vídeos 'online'

Inclou les eines d'escurçar, rotar, reduir la vibració, ajustar la brillantor, el contrast i la saturació, així com aplicar filtres i efectes de color. No es podran modificar els vídeos que registrin més de 1.000 visites

Agències
1 min

BarcelonaYouTube ha inclòs una eina d'edició de vídeos online que permetrà modificar els clips prèviament penjats sense haver d'utilitzar un programa específic i haver-los de tornar a pujar a la plataforma. D'aquesta manera, els vídeos modificats mantindran la mateixa ID (número d'identificació), els comentaris deixats pels usuaris i els enllaços a continguts relacionats, segons informa YouTube al seu blog oficial.

L'aplicació inclou les eines d'escurçar, rotar, reduir la vibració, ajustar la brillantor, el contrast i la saturació, així com aplicar filtres i efectes de color com el blanc i negre.

L'eina no permetrà editar i modificar els vídeos que registrin més de 1.000 visites i els que tinguin alguna reclamació de reivindicació de contingut. En aquest últim cas, els vídeos es podran editar creant un nou arxiu.

stats