BROMES A LA XARXA

Les pel·lícules més vistes l'1 d'abril del 1911, una broma de YouTube

Per celebrar l''April Fool's Day', una festa similar al Dia dels Innocents que celebrem a casa nostra, YouTube va penjar ahir a la nit un vídeo de broma amb les pel·lícules suposadament més vistes just un segle enrere

Redacció
1 min

BarcelonaQuan el rellotge marcava les 00.00 d'avui divendres, la majoria de pàgines web continuaven igual, però YouTube donava el punt de partida a l'April fool's day, una festa que es celebra l'1 d'abril de cada any a diversos països del món i que té el mateix objectiu que el Dia dels Innocents a casa nostra, fer el màxim possible de bromes durant tot el dia.

En aquesta ocasió, el canal de distribució de vídeos va penjar un clip que feia un suposat retrocés en el temps; un segle, per ser excates. Tots aquells que van entrar a la web a la mitjanit es van poder trobar tota una sèrie de vídeos hilarants que són o han sigut tendència al YouTube últimament, retocats com si haguessin sigut enregistrats 100 anys enrere.

Tot plegat en el marc de la commemoració dels '100 anys de YouTube', la broma que ha ideat el canal de distribució de vídeos per celebrar l'April fool's day d'aquest any.

stats