Una dona australiana sobreviu a una caiguda sobre el riu Zambezi després que se li trenqui la corda fent 'bungee jumping'

Erin Laung Worth va caure des d'un pont que creua les cascades Victòria després que la corda elàstica que la subjectava es trenqués durant el seu salt sobre el riu Zambezi

Ara
1 min

BarcelonaUna dona australiana ha sobreviscut miraculosament a la seva caiguda accidental en les aigües infestades de cocodrils del riu Zambezi. Erin Laung Worth va caure des del pont sobre les cascades Victòria després que el cable que la subjectava mentre feia bungee jumping (salt de pont) es trenqués durant el seu salt sobre el riu Zambezi. Concretament, la caiguda és de 111 metres per sobre del riu Zambezi, que fa de frontera natural entre Zimbàbue i Zàmbia. Per sortir-se'n de l'accident, es va veure obligada a nedar a través dels ràpids amb els peus lligats per la corda que l'havia de subjectar durant el salt que va realitzar la vigília d'any nou.

"Vaig arribar amb les cames lligades pels peus i vaig haver de nedar fins a la riba de Zimbàbue a través dels ràpids", va dir Worth al Canal 9 d'Australia News. L'experiència ha sigut "bastant aterridora" "perquè un parell de vegades la corda va quedar encallada en les roques". "Jo, en realitat, havia de nedar cap avall i estirar la corda elàstica per tornar a la superfície", va explicar l'aventurera.

La comissària de policia Brenda Muntemba va dir al Post Zambia que Worth va ser atesa a Zimbàbue, abans de ser evacuada a Sud-àfrica. El salt va ser organitzat per una empresa anomenada Safari Par Excellency.

stats