Cuina

5 blogs d'Estrella Michelin per no sortir de la cuina

Aquest dijous a la nit es faran públics els noms dels restaurants catalans i espanyols guardonats per la prestigiosa guia. Et presentem 5 dietaris gastronòmics molt influents

Ara
2 min

BarcelonaAquest dijous a la nit se sabran els restaurants catalans i espanyols que entren al passeig de la fama de la cuina amb el lliurament de les Estrelles Michelin. Per anar fent boca, presentem cinc blogs de cuina que gaudeixen d'un alt prestigi i seguiment en la blogosfera culinària:

1. Escudella barrejada

El blog del periodista i director de la revista Cuina, Josep Sucarrats, fa un recull de receptes que combina tradició i innovació.

2. 7 Caníbales

Periodistes, xefs, i diversos especialistes en gastronomia comparteixen els seus coneixements en un blog que ofereix una àmplia informació actualitzada sobre tot el què es cou en el panorama gastronòmic.

3. El Comidista

El blog del periodista Mikel López Iturriaga ofereix, amb un punt d'humor i amb format fresc, informació pràctica sobre la realitat culinària: des de receptes fàcils fins a l'última moda en utensilis de cuina. Enllaça amb freqüència altres blogs culinaris.

4. Los restaurantes de Pau Arenós

El Periodista d'El Periódico Pau Arenós publica cada setmana una crònica sobre restaurants d'arreu de Catalunya i Espanya, que el diari recull a la versió digital a través del blog. Arenós és autor, entre d'altres publicacions, d'Els genis del foc (millor llibre del món dels xefs del 2000), i ha participat com a ponent en diversos congressos especialitzats.

5. El rincón de Bea

Blog especialitzat en coses dolces. L'autora es confessa una apassionada de la rebosteria, i ofereix un ampli assortit de receptes que van des de postres elaborades a galetes i magdalenes de tot tipus.

La prestigiosa guia roja farà públic aquest dijous el repartiment d'Estrelles Michelin als millors restaurants catalans i espanyols, recollits a la nova Guia d'Espanya i Portugal 2012. Els guardonats es desvetllaran en una gala que, per primer cop, se celebrarà a Barcelona. El gran absent d'aquest any serà el reconegut cuiner de Sant Celoni, Santi Santamaria, mort el passat mes de febrer a Singapur mentre presentava el seu nou restaurant.

stats