El buscador Google penalitza Twitter en els resultats de les cerques

Les piulades rellevants seran més difícils de trobar amb el buscador hegemònic perquè Google prioritzarà resultats de Google+

Ara
1 min

BarcelonaGoogle va anunciar dimarts canvis en el seu motor de cerca: integrarà la informació de la xarxa social Google+ als resultats amb el propòsit de personalitzar els continguts que trobi cada internauta. Les modificacions permeten a l'usuari que quan teclegi, per exemple, Nova York, obtingui els resultats de sempre i els rellevants de la seva xarxa de contactes a Google+, com per exemple fotos, posts i comentaris sobre la ciutat.

Aquestes noves aportacions, però, han generat crítiques per part de la competència. El primer a manifestar-s'hi en contra ha estat Twitter, que creu que el canvi perjudica els consumidors i els que publiquen continguts fora de la xarxa social de Google. "Com s'ha anat comprovant, les notícies es coneixen primer a Twitter, i per això els comptes de Twitter i els seus missatges són freqüentment els resultats de cerca més rellevants", van reivindicar responsables de Twitter. En un comunicat, també van declarar-se "preocupats", perquè a partir d'ara trobar "aquesta informació serà molt més difícil". Considera que el fet que els tuits siguin menys visibles "és dolent per a la gent, les editorials, les empreses de notícies i els usuaris de Twitter".

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats