Spielberg: "Steve Jobs ha estat el millor inventor des de Thomas Edison"

Els famosos més 'geeks' dels EUA enalteixen la figura de Jobs i en lamenten la seva mort, molts d'ells a Twitter

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaMoltes celebrities nord-americanes han expressat la seva admiració per Steve Jobs després que s'hagi conegut la mort del fundador d'Apple. Alguns d'ells ho han dit a través de la xarxa social Twitter. Des de tots els àmbits, li han dedicat algunes paraules:

Cinema:

- Steven Spielberg ha lloat que sigui "l'inventor més destacat des de Thomas Edison. Ell ha posat el món a l'abast dels nostres dits".

- George Lucas ha assenyalat que l'informàtic va saber "veure el veritable potencial en tot allò que va tocar".

- J. J. Abrams, creador de Lost l'ha destacat com a persona. D'ell ha dit que "hi ha molt poques persones que siguin innegables inspiradors brillants. Ell n'era una".

- Bob Igers, de la factoria d'animació Disney, recorda que "hem perdut un ésser singular i original. Disney ha perdut un membre de la seva família".

Actors:

- Ashton Kutcher tampoc no han deixat passar l'ocasió de parlar de Jobs en aquesta xarxa social. Concretament, l'ha qualificat de "gegant" la mort del qual lamentaran "fins i tot aquells que no el coneixien".

- Charlize Theron el considera "un verdader visionari".

Televisió:

- Jimmy Fallon, presentador d'un late night show americà, n'ha recordat "les increïbles maneres en què ens ha fet la vida millor. Gràcies per tota la diversió".

- La icona televisiva dels EUA, Ellen DeGeneres ha assenyalat que se'n va assabentar després del seu programa i que era "un home amb una increïble visió, que ha canviat el món".

Cantants:

- Ricky Martin s'ha preguntat "D'on vindrà ara l'emoció?". A més, ha exclamat que "no veurem ningú més com ell en aquesta vida" i li ha donat les "gràcies per tot".

- El raper P. Diddy ha mostrat el seu condol amb un senzill "RIP Steve Jobs".

stats