El domini .cat, a punt d'arribar als 50.000 registres

La fundació que el gestiona ofereix descomptes del 50% per registrar o renovar un domini amb motiu de Sant Jordi

Redacció
2 min

BarcelonaEl domini .cat es va obrir al públic el 23 d'abril del 2006 i, després de cinc anys, és a punt d'arribar als 50.000 registres. I com és habitual en els darrers Sant Jordi, la Fundació puntCAT ha posat en marxa una promoció de descompte del 50% en el registre o renovació d'un domini .cat. Per aconseguir-ne un, cal respondre correctament com a mínim a quatre de cinc preguntes sobre química. És el tema en el qual la fundació ha centrat el joc, ja que aquest 2011 és l'Any Internacional de la Química. En el marc d'aquesta promoció s'entregaran com a màxim 5.000 descomptes per a nous registres i 2.800 destinats a les renovacions. L'entrega d'aquest últim tipus de descompte es limitarà als 400 primers jugadors de cada setmana.

El petit Sant Jordi, personatge que any rere any protagonitza els jocs-promoció de puntCAT, s'ha conscienciat de la importància de la química per a la nostra vida i ha instituït la llicenciatura de Química Internàutica. Sant Jordi creu que, d'aquesta forma, ajudarà els amics de puntCAT a conèixer algunes curiositats que presenta aquesta ciència. Al llarg del joc, Sant Jordi plantejarà a cada jugador cinc preguntes diferents de temes molt diversos, sempre relacionades amb la química. Un apartat d'eines d'ajuda acompanyarà en tot moment el jugador, que hi trobarà recursos per poder aprovar amb èxit el curs de química.

Els participants que responguin correctament a les cinc preguntes o només en fallin una rebran un codi de descompte per un .cat, a més a més d'un diploma que acrediti els seus coneixements en química internàutica.

Tot i que la promoció de descomptes per a dominis funcionarà fins a finals de maig, el joc restarà actiu a internet, accessible en tot moment per a tothom que hi vulgui jugar i aprendre una mica més sobre química.

D'altra banda, la fundació també ha obert un concurs per encertar el dia que s'arribarà als 50.000 dominis. S'hi pot participar fins dimecres al seu Facebook.

stats