Xarxes

La 'fanitis' a Facebook: 100 milions de persones cliquen 'm'agrada' a una pàgina de la xarxa social cada dia

Els 800 milions d'usuaris passen una mitjana superior als 700.000 milions de minuts al mes compartint informació amb els seus contactes

Ara
1 min

BarcelonaUna mitjana de 100 milions d'usuaris de Facebook arreu del món esdevenen fans d'una pàgina a la xarxa social diàriament, una xifra que s'ha duplicat respecte a l'any passat. És una de les dades de les quals ha informat Irene Cano, directora comercial de Facebook a Espanya, en una conferència a Madrid aquest dimarts recollida per Efe.

Cano assegura que les xarxes socials i les pàgines oficials de les empreses a Facebook estan canviant el món del màrqueting. “Els negocis seran molt més eficients amb un món connectat, les xarxes socials connecten les persones amb el que els interessa”, segons Cano. “En el futur, totes les marques seran socials”, ha vaticinat la directora comercial, que ha subratllat que els consumidors recorden “fins a un 68% més” els anuncis amb “contingut social”. En aquest sentit, Cano ha citat l'exemple de Telefónica, que va fer una crida als seus seguidors a la xarxa social per proposar noms per a una tarifa i va aconseguir 24.000 respostes en menys de tres dies.

La directora comercial ha subratllat que els més de 800 milions d'usuaris registrats a la xarxa social passen una mitjana de “més de 700.000 milions de minuts al mes” compartint informació amb els seus contactes.

stats