'Gangnam Style', l'èxit permanent: les 7 paròdies més virals en un sol vídeo

L'ARA TV recull les versions del clip de Psy que més impacte han tingut

Ara
1 min

BarcelonaPassen els mesos, però la popularitat del 'Gangnam Style', lluny de disminuir, sembla augmentar de forma imparable. L'èxit sense precedents de la cançó de Psy ha derivat en una allau d'homenatges i paròdies. L'ARA TV ha recollit les 7 versions més exitoses del clip en un sol vídeo. Si fa uns dies recollíem les versions catalanes, avui ho fem amb les internacionals. Aquest vídeo recull algunes de les versions que han causat més sensació a la xarxa: un grup de socorristes en una piscina; una sèrie de dibuixos animats; els interns d'un centre de les Filipines; un usuari del metro de Londres; els nuvis i els convidats d'un casament; un granger alimentant un vedell, i uns mariners.

De cançons populars n'hi ha hagut moltes al llarg de la història, però les xarxes socials, la força de YouTube i la viralitat que això comporta han disparat l'èxit de Psy, el cantant sud-coreà que ha vist com la seva cançó es convertia en un fenomen sense precedents.

El títol de la cançó fa referència a l''estil Gangnam', un dels districtes de Seül que en les últimes dècades ha passat de ser el més pobre a ser un dels barris més rics i influents de Corea del Sud. El que va començar com una crítica social ha acabat convertit en un divertiment que es multiplica a la xarxa de la mà d'escolars, companys de feina, esportistes, tota mena de col·lectius i fins i tot cantants molt més famosos que Psy, com Madonna. La moda del 'lipdub' ja és història; ara l'ha substituït el 'Gangnam Style'.

stats