Google planeja el llançament d'un reproductor de música per a les llars a finals del 2012

Segons avança 'The Wall Street Journal', el dispositiu reproduirà els arxius de música emmagatzemats als servidors de Google a través d'uns altaveus connectats a una tauleta electrònica o a un telèfon intel·ligent mitjançant una xarxa sense fil

Ara
1 min

BarcelonaEl gegant d'internet Google està preparant el llançament d'un sistema de reproducció de música per a les llars que podria sortir al mercat a finals del 2012, segon informa aquest dvendres 'The Wall Street Journal'. El diari, que cita fonts properes al projecte, explica que la companyia fabricarà els aparells amb la mateixa marca Google, fet que suposarà l'entrada del gegant d'internet en la producció de hardware. De moment, la companyia encara no ha fet un anunci públic que confirmi el projecte.

Segons explica el rotatiu nord-americà, el futur dispositiu reproduirà els arxius musicals emmagatzemats als servidors de Google a través d'uns altaveus connectats amb una xarxa sense fil a tauletes electròniques o telèfons intel·ligents. No obstant, es desconeix, de moment, si el reproductor funcionarà només amb sistema operatiu Android.

La companyia també tindria previst incloure, en una fase posterior del projecte, la reproducció d'altres formats d'arxius digitals, com ara vídeos.

stats