“I love Lloret” a Twitter

Els usuaris reivindiquen la bellesa de la ciutat gironina i de les seves platges, el dia que els aldarulls entre els turistes i la policia han col·locat l'etiqueta 'Lloret de Mar' com un dels temes més comentats a la xarxa social de les piulades

Redacció
2 min

Barcelona"Lloret de Mar" és un terme freqüent avui a Twitter. Mentre els aldarulls d'aquesta matinada entre els turistes i la policia situaven la ciutat com a trending topic mundial aquest matí, alguns usuaris han volgut reivindicar la bellesa de la ciutat gironina i de les seves platges, una imatge degradada, sovint, pel turisme “de festa” que les caracteritza.

El periodista i escriptor Quim Torra és un dels que ha sortit en defensa de la ciutat gironina: “Potser també és hora de dir que, darrere els bàrbars, Lloret amaga el paisatge més fi, més delicat de la Costa Brava”. Carme Capdevila també s'ha pronunciat amb la piulada “Fanals, la millor platja de la Selva #revindiquemlloret”, i el seu tuit ha estat ratificat per un altre de @laurajuanola que mencionava la piulada de la diputada d'ERC. @CarlotaSoto feia un paral·lelisme amb els aldarulls a Anglaterra i ha dit “Disturbis a Londres, a Lloret de Mar... se'ns destrossen els grans paradisos” i @josefajram lamentava el tipus de turisme que provoca aldarulls “en un lloc tan bonic".

Altres usuaris que han alçat la veu a favor de la ciutat han estat turistes d'arreu del món que en algun moment han visitat la localitat gironina. @partyblondxoxo explicava “Vaig estar a prop de Lloret de Mar fa dos anys, va ser un dels millors viatges que he fet, m'encanta aquest lloc”,

@FanaJana es preguntava el perquè del trending topic de Lloret, i afegia “M'encanta aquest lloc, és molt bonic”. @BadBieberAss recorda “Aquell gran estiu a Lloret de Mar... " i alguns internautes com @mika_aeee reblen directament “M'encanta Lloret de Mar”.

stats