Les mares blogaires, protagonistes a la #Penedesfera

Els fracassos 2.0 o la solidaritat a la xarxa seran altres temes destacats

Redacció
1 min
Cartell Penedesfera

IgualadaAquest vespre comencen a Igualada (Anoia) les 4es jornades de la #Penedesfera. La trobada, que durarà fins aquest dissabte, consta de sis taules rodones entorn d'internet.

Aquest divendres es farà l'obertura de les jornades, en què, per primera vegada des que se celebren, no hi participarà cap representant polític. Posteriorment serà moment per fer un Vins&Blogs, que és un tast de vi al mateix temps que es conversarà sobre el valor dels raïms del Penedès.

De cara a dissabte la jornada arrencarà a les deu del matí, la primera sessió girarà entorn dels canvis i tendències en el món del patrimoni cultural gràcies a les noves tecnologies i com aquestes ajuden a la conservació i difusió del patrimoni. La segona taula del dia debatrà com poden ajudar les xarxes socials a promoure la solidaritat.

Una de les activitats més destacades serà la tercera taula rodona. Cinc mares explicaran la seva experiència a internet, el fenomen de les "mares blogaires", que creen espais a internet per parlar de la salut i l'educació dels més petits i que s'acaben convertint en autèntiques xarxes socials.

A la tarda, l'empresa serà la protagonista. D'entrada, cinc emprenedors explicaran els canvis que han patit les empreses tradicionals gràcies a la tecnologia i posteriorment quatre empreses amb models de negoci diferents detallaran els beneficis i les febleses dels seus models de negoci. Finalment s'exposaran dos casos de Fracasos 2.0, unes experiències que no han acabat de funcionar.

Les jornades de la #Penedesfera es faran a l'Ateneu Igualadí i estan obertes a tothom, prèvia inscripció gratuïta a la seva web.

stats