Un petó (gai) viral

La fotografia d'un soldat de la Marina nord-americana fent un petó apassionat al seu company en l'arribada al port de Hawaii ha causat sensació a la xarxa

Ara
1 min
El petó del soldat de la Marina nord-americana i el seu company

BarcelonaL'apassionat petó de benvinguda entre un 'marine' nord-americà i el seu company s'ha convertit en una de les fotografies més virals de la blogosfera, després que fos penjada a Facebook. Poques hores després, la imatge ja registrava més de 14.000 "m'agrada" i tenia al voltant de 3.000 comentaris, tant de partidaris com de detractors.

El passat 20 de setembre el Pentàgon va posar punt final oficialment a la seva política del 1993 que prohibia que soldats homosexuals declarats formessin part de l'exèrcit. La llei va obligar a l'expulsió de més de 13.000 membres de les forces armades.

El sergent Brandon Morgan i la seva parella, Dallas Wells, van compartir la imatge del seu petó el passat diumenge a Hawaii al perfil de Facebook de Morgan i a la pàgina Gay Marines de la xarxa social.

Després del rebombori aixecat, Morgan va emetre un comunicat que recull el diari 'The Huffington Post' en què dóna les gràcies per la bona rebuda de la imatge.

"A tots els que heu respost positivament, us volem donar les gràcies... No ens vam fer la foto per fer-nos famosos, sinó per demostrar el nostre amor".

A finals de desembre, dues soldats de la marina nord-americana van protagonitzar un petó "històric", en ser la primera vegada que dues dones es feien la fotografia del tradicional petó de benvinguda després d'una missió.

stats