XARXES

Sony recomana als usuaris de la PlayStation Network que revisin el saldo del banc per si els han robat diners

"Tot i no tenir cap evidència que les dades de les targetes de crèdit hagin estat sostretes, no podem negar aquesta possibilitat", diu la companyia en un correu electrònic

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } Els usuaris de la xarxa PlayStation Network, la plataforma que permet que els usuaris juguin en línia, han rebut en les últimes hores un correu electrònic de la companyia en què els recomana que revisin regularment el saldo i els moviments dels seus comptes corrents del banc.

Aquest dimecres es va saber que la xarxa podria haver estat víctima d'un robatori i que les dades personals dels usuaris registrats podrien estar en perill.

Diu Sony en el correu elctrònic que es pren la protecció de la informació "molt seriosament" i que continuarà treballant per garantir la seguretat dels seus clients. "Els nostres equips estan treballant sense descans, i els nostres serveis es restabliran tant aviat com sigui possible", afegeix la nota enviada als clients.

La direcció de Sony ha contractat una empresa especialitzada en seguretat a la xarxa per investigar els fets i ha confirmat que aplicarà mesures addicionals per protegir la informació personal dels usuaris.

"Tot i no tenir cap evidència que les dades de la targeta de crèdit hagin estat sostretes, no podem negar aquesta possibilitat", diu la companyia.

L'anunci de l'empresa japonesa arriba una setmana després que el servei de PS Network tanqués l'accés en línia a la plataforma de jocs, a causa del que va definir com "intrusió externa", sense donar-ne més detalls.

stats