Una postal arriba al seu destinatari gràcies a Facebook amb 53 anys de retard

Una dona de Florida la va rebre per error i en va penjar una foto a la xarxa social. Els seus amics la van ajudar a trobar el receptor, que ja té 71 anys

Ara
1 min
La postal va anar a parar a Florida per error / THINKSTOCK

BarcelonaUna postal escrita a Chicago l'any 1958 ha arribat 53 anys després de ser enviada al seu destinatari gràcies a l'ajuda de la xarxa social Facebook.

El diari 'Chicago Sun-Times' informa que la postal va arribar a casa de Scott McMurry, a Virgina, més de cinc dècades després que la seva mare la hi enviés des del Shedd Aquarium de Chicago, on havia anat de visita. El destinatari del missatge, amb 71 anys, assegura que immediatament va identificar la lletra de la seva mare. "És increïble", va exclamar.

La postal anava dirigida a Clairmont Lane de Decatur, a Geòrgia, lloc on va créixer McMurry. Tot i això, recentment va arribar a la bústia d'Elizabeth Fulcher, al Clairmont de Daytona del Sud, a Florida. Fulcher va mostrar la postal a Facebook i els seus amics d'aquesta xarxa social la van ajudar a trobar a McMurry, gràcies a la col·laboració que van aconseguir del department de Justícia.

L'ancià ha assegurat que "sense internet mai l'hauria rebut". El motiu del retard en el lliurament de la postal continua sent un misteri, segons explica aquesta publicació de Chicago. Curiosament, la mare de McMurry va escriure: "Segur que serem a casa abans que aquesta postal arribi". Era l'estiu del 1958.

stats