Les protestes contra la reforma laboral a Twitter: partidaris i detractors es baten amb #razones19F i #19FueraCCOOUGT

Les dues etiquetes són 'trending topic' a Twitter. Mentre la primera defensa els motius per sortir a manifestar-se, la segona carrega contra els sindicats

Ara
1 min

BarcelonaMàxima ebullició a Twitter amb les manifestacions convocades arreu de l'Estat en contra de la reforma laboral del govern espanyol. Partidaris i detractors es baten amb #razones19F i #19FueraCCOOUGT. Les dues etiquetes són 'trending topic' a Twitter, però mentre la primera defensa els motius per sortir a manifestar-se, la segona carrega contra els sindicats i els titlla d'oportunistes i "polititzats".

A través de #razones19F, els tuitaires carreguen en contra de la proposta de revisar el dret de vaga, sorgida aquest divendres del consell de ministres, i insten tothom a sortir al carrer avui en les més de cinquanta mobilitzacions convocades arreu de l'Estat. La proclama més generalitzada, però, va en la línia de subratllar la rebaixa dels drets dels treballadors arran de la reforma laboral: "La reforma busca submissió del treballador i limita la capacitat de resposta sota l'amenaça d'acomiadament lliure".

Per contra, #19FueraCCOOUGT recull l'opinió dels que pensen que els sindicats "estan polititzats" i només es manifesten quan veuen minvats els privilegis de què han gaudit durant anys.

Altres etiquetes per seguir les manifestacions són #19F, #19fbcn, #reformalaboral.

stats