XARXES

El rescat de Cacaolat, croada dels tuitaires catalans

#cacaolat és 'trending topic' a Catalunya des de primera hora del matí i #salvemelcacaolat és un altre dels temes més comentats del moment

Redacció
1 min
El periodista Quim Morales s'ha apuntat al clam per salvar Cacaolat

BarcelonaLes conseqüències de la crisi econòmica que arrosseguem han estat i continuen sent molt dures. Han tancat moltes empreses i s'han destruït molts llocs de treball però hi ha punts d'inflexió que marquen un abans i un després. Aquest sembla que és el cas de la notícia que s'ha fet pública en les últimes hores sobre la desaparició de les ampolles de Cacacolat dels prestatges del supermercat. La mesura, que té a veure amb les dificultats econòmiques de Nueva Rumasa, l'empresa de Ruiz Mateos, ha posat en peu de guerra els usuaris de la xarxa social Twitter a Catalunya, que semblen haver dit que fins aquí podíem arribar.

Des de primera hora del matí, #cacaolat és el quart tema més comentat a Catalunya, però els tuitaires s'han organitzat ràpidament i han creat una nova etiqueta, #salvemelcacaolat, amb aquest article que converteix el producte en una cosa tan nostrada. Destacats personatges del panorama mediàtic català amb presència a Twitter com els periodistes Quim Morales i Jordi Basté o Guillem Sans, director del programa de TV3 APM?, han fet gran l'onada que recorre la xarxa i han provocat la participació de molts més usuaris en la queixa ciutadana.

stats