La xarxa castiga Andrea Fabra: 5 vídeos de resposta al "'que se jodan'"

Els internautes li dediquen cançons i vídeos d'animació i la comparen amb la ministra italiana que va plorar en anunciar les retallades

Ara
1 min

BarcelonaLa xarxa no ha trigat a respondre amb vídeos a la diputada del PP al Congrés Andrea Fabra, que va cridar "'que se jodan'" mentre Rajoy anunciava el pla de retallades que passava per apujar l'IVA o reduir les prestacions d'atur, entre altres mesures. Una expressió desafortunada per la qual ja ha anunciat que no pensa dimitir.

- El cantautor Diego Escusol li ha dedicat una cançó, que fa seu el crit de la diputada i l'escampa pel Congrés (és el vídeo que hi ha en aquesta notícia).

- Uns internautes han creat una animació en què es veu la diputada popular clavant puntades de peu a nens petits i dient la seva cèlebre frase a un sensesostre.

- Un altre vídeo, d'Antenapez, recorda el moment al Congrés i barreja l'àudio amb les càrregues policials a diverses manifestacions, amb els ferits per la repressió policial.

- Altres opten per parodiar l'escena i substitueixen el "'que se jodan'" per altres frases, gravades per un imitador.

- I, per últim, alguns comparen la reacció d'emoció de la ministra italiana que va anunciar les retallades, que no va poder acabar de fer-ho per les llàgrimes, i el crit de Fabra.

stats