xarxes

#retalladespossibles omple el Twitter de tisorades a la catalana

L'etiqueta, llançada pel periodista Toni Soler, és 'trending topic' del moment i recull propostes tan variades com la publicitat institucional, la monarquia, els aeroports fantasma, els trens sense passatgers o els xofers i els cotxes oficials

Ara
1 min

BarcelonaEn un context de tensió popular per les retallades socials del Govern, el periodista català Toni Soler ha llançat aquest migdia una iniciativa perquè tothom hi digui la seva a través de Twitter. A mode de catarsi, l'etiqueta #retalladespossibles recull tota mena de propostes per aixecar l'economia del país aplicant la llei de la tisora. L'espai temporal entre les piulades s'ha anat aprimant i el timeline de l'etiqueta presenta propostes tant variades com la publicitat institucional, la monarquia, els aeroports fantasma, els trens sense passatgers i els càrrecs de confiança, les Diputacions, els xofers i els cotxes oficials o les subvencions a les escoles concertades, entre una llarga llista d'idees.

Les propostes més o menys versemblants (o aplicables) s'alternen amb el joc i la crítica, i entre les piulades se'n troben algunes que plantegen eliminar tota la programa de TV3, menys APM? I Polònia o treure la bandera espanyola dels balcons dels ajuntaments i deixar només la catalana.

Toni Soler ha obert la veta al joc amb un primer tuit: “Proposo fer un inventari de #retalladespossibles. La meva aportació: Suprimir el CAC”.

stats