Xarxes

Una tempesta als Estats Units deixa fora de servei Instagram i Pinterest

Netflix també ha deixat de funcionar al país nord-americà

Ara
1 min

BarcelonaInstagram, Pinterest i Netflix han deixat de funcionar aquest dissabte al matí com a conseqüència d'una tempesta que ha tingut lloc a l'estat nord-americà de Virgínia. El servidor Amazon Elastic Computer Cloud, que dóna servei a les dues xarxes socials i el portal de vídeo per internet, ha caigut a causa de les fortes descàrregues electriques provocades pel temporal, i això ha deixat aturats els tres serveis.

Segons recull Forbes, a les 23.21 hora local –les 5.21 hora catalana–, Amazon ha reconegut "problemes de connectivitat", i 28 minuts més tard asseguraven que els servidors afectats s'havien tornat a connectar a la xarxa i que s'estava intentant recuperar el funcionament dels aparells.

Tot i així, Instagram, Pinterest i Netflix ja havien deixat de funcionar, tal com han reconegut totes tres companyies a través de Twitter. Instagram parlava de "dificultats tècniques" i assegurava que ja estaven treballant per resoldre-les. Pinterest parlava de "problemes al servidor", mentre que Netflix es disculpava per haver interromput l'emissió en 'streaming'.

Pinterest ha tornat a funcionar al cap de dues hores i mitja, aproximadament, però al migdia, Instagram continuava fora de servei. Netflix, que encara no ha arribat a l'Estat, tampoc no funcionava als Estats Units.

stats