5 tuits que han encès la polèmica el 2011

La revista 'Time' selecciona alguns dels tuits més desafortunats de l'any. L'humor negre i els escàndols sexuals, principals protagonistes

Ara
2 min

BarcelonaLa revista Time ha elaborat una llista dels pitjor tuits americans de 2011. Hi destaquen els escàndols sexuals dels polítics i els comentaris desafortunats sobre la mort de famosos.

L'erecció del congressista Anthony Weiner

Anthony Weiner, un congressista demòcrata, va enviar el 27 de maig un missatge als seus seguidors en què enllaçava una fotografia del seu penis erecte, tot i que cobert amb uns calçotets. L'objectiu del polític no era fer públiques les seves intimitats, sinó enviar-la com a missatge directe a una estudiant de 21 anys.

L'humor negre de Gilbert Gottfried amb el tsunami del Japó

"Al Japó són molt avançats. Ells no van a la platja. És la platja que va a ells". El missatge es defineix per si mateix. És obra de Gilbert Gottfried, un humorista, i el va enviar just després que es coneguessin les primeres notícies del fatal tsunami que va afectar milions de persones. Les bromes no van acabar aquí: "Acabo de deixar-ho amb la meva xicota, però com diuen els japonesos, ja en vindrà alguna flotant en qualsevol moment".

L'ego infinit del dissenyador Kenneth Cole

En un dels pitjors moviments de relacions públiques que es recorden, el dissenyador Kenenth Cole va aprofitar l'inici de les revoltes al Caire per vendre la seva col·lecció: "Hi ha milions de persones congregades al Caire. Els rumors diuen que han sentit que la nostra nova col·lecció de primavera ja està disponible online".

Microsoft aprofita descaradament la mort d'Amy Winehouse

Poc després que es conegués la notícia de la mort de la cantant Amy Winehouse, que va generar un rebombori immens a les xarxes socials, un dels canals de Microsoft dedicats a descàrregues de música, @tweetbox360, va aprofitar per intentar vendre més: "Recordeu Amy Winehouse descarregant-vos el disc que la va fer triomfar, Black to Back, a Zune". La maniobra els va valer una allau de crítiques, però, de tota manera, la mort va fer que es multipliquessin les vendes.

La veu discordant de Mendehall sobre l'assassinat de Bin Laden

El jugador de futbol americà Rashard Mendehall va escriure a Twitter, després de la mort de Bin Laden: "Quin tipus de persona celebra una mort? És sorprenent com la gent por ODIAR un home a qui no han sentit mai parlar. Només escoltem un cantó...". El missatge, que probablement hauria passat desapercebut si l'hagués fet un tuitaire europeu, va generar controvèrsia als EUA. La revista Time l'inclou en la llista dels pitjors tuits de l'any, i a Mendehall li va dur conseqüències: una de les marques que el patrocinaven va decidir deixar de fer-ho.

stats