Les dades dels usuaris guardades als servidors de Megaupload podrien ser esborrades aquest dijous

Les empreses que mantenen els servidor d'allotjament de Megaupload, Carpathia Hosting i Cogent Communications, han rebut l'autorització de l'oficina fiscal de Virgínia per eliminar els continguts

Ara
1 min

BarcelonaMales notícies per als usuaris que tenen continguts personals emmagatzemats als servidors de Megaupload. Segons informa Associated Press (AP), les empreses que mantenen els servidor d'allotjament de Megaupload, Carpathia Hosting i Cogent Communications, podrien començar a esborrar-ne els continguts aquest dijous mateix, després que hagin rebut per carta l'autorització pertinent de l'oficina fiscal de Virgínia. Les dues companyies han deixat de cobrar pel servei d'emmagatzematge que presten, ja que Megaupload té els comptes congelats. L'FBI ha finalitzat el registre dels arxius per obtenir dades que certifiquin l'apropiació i difusió de continguts amb drets d'autors per part del portal.

Els portaveus de Carpathia i Cogent encara no s'han pronunciat sobre els passos que seguiran els pròxims dies. No obstant, l'advocat de Megaupload, Ira Rothken, ha reclamat que es conservin les dades emmagatzemades, principalment per preservar els interessos dels 50 milions d'usuaris que hi tenen material propi emmagatzemat.

stats