Un equip d'investigadors americans tria el vídeo més graciós de YouTube amb un programa informàtic

Un jove que vol agafar un tomàquet a través de les aspes d'un ventilador seria el vídeo més hilarant de la història de la xarxa. Un programa ha comptat les rialles que els usuaris escriuen quan comenten les imatges

Ara
1 min

BarcelonaUn equip d'investigadors americans ha fet servir una combinació de programes informàtics per identificar les onomatopeies del riure escrites als comentaris dels vídeos i quantificar, així, la gràcia que ha generat entre els usuaris, segons recull la revista 'Time'. Aplicant els algoritmes de tot aquest programari, el YouTube Slam Team assegura que el vídeo més graciós del YouTube és aquest que va penjar a la xarxa Stuntman89, a finals de l'any passat.

En les imatges, el protagonista vol agafar un tomàquet que penja del sostre intentant que les aspes del ventilador que hi ha entre ell i l'hortalissa no el toquin. Encara que a no tothom li sembli graciós, les gairebé 2 milions de visualitzacions que té aquest vídeo a la xarxa social confirmen que a molts sí que els ha fet gràcia.

La revistab 'Time' explica l'aportació de YouTube Slam Team i pregunta als lectors si creuen que realment és el vídeo més graciós que han vist mai en aquesta xarxa social.

stats