xarxes

Trenta vídeos virals que han fet història

'Puromarketing.com' fa un recull d'alguns dels clips que s'han convertit en tendència a la xarxa els darrers dos anys

Redacció
2 min

BarcelonaEls canals de vídeo per internet, amb YouTube al capdavant, han propiciat que la xarxa s'ompli cada dia amb milions de clips de tots tipus, pujats des dels llocs més remots del món. Ja siguin creacions originals, amb imatges gravades més o menys professionalment, espots publicitaris o refregits de programes televisius, el cert és que la xarxa emmagatzema, a dia d'avui, autèntiques perles.

La indústria de la publicitat és una de les que més profit ha tret de la tendència viral que poden arribar a generar alguns vídeos penjats a la xarxa, que sovint s'han convertit en l'estratègia de marques i empreses per atraure l'atenció dels clients 2.0.

El web Puromarketing.com ha fet un recull de 30 clips que s'han convertit en tendència a la xarxa els darrers dos anys. El rànquing de la web l'encapçala un espot publicitari de la càmera Omnia HD de Samsung, seguit d'una gravació casolana d'uns pescadors que presencien la persecució de 2 avions militars a un suposat ovni i, en tercer lloc, el pilot de F1 Fernando Alonso trencant nous amb el coll. Anuncis de marques, escenes familiars i moments captats amb càmeres de mòbils completen el llistat presentat per aquests especialistes en màrqueting online.

Cada cop són més les plataformes que, diàriament o un cop per setmana, presenten els vídeos que més estan triomfant a la xarxa. Aquest és el cas de YouTube Trends i Trendsmap, que cada dia rastregen la selva del ciberespai i presenten els clips més vistos, més comentats o que, en definitiva, estan sent tendència a cada indret del món.

stats