xarxes

Els usuaris reclamen #volemvideojocsencatala i situen l'etiqueta com a tendència espanyola a Twitter

El blog 'Va de Jocs' de l'ARA havia convocat per aquest dijous una piulada massiva amb el 'hashtag' a Twitter, coincidint amb l'estrena del videojoc 'Les aventures de Tintín. El secret de l'Unicorn' en català

Ara
1 min

BarcelonaVa de Jocs està de celebració. La seva iniciativa de reclamar més videojocs en català ha tingut èxit, i la piulada massiva que havien organitzat per aquest dijous a les 10.00 hores a Twitter ha situat l'etiqueta #volemvideojocsencatala com a tendència espanyola a la xarxa social, una posició que encara manté dues hores més tard. La iniciativa coincideix amb l'estrena del videojoc Les aventures de Tintín. El secret de l'Unicorn, que malgrat publicar-se amb el títol en castellà, inclou tot el contingut traduït al català.

Tal com expliquen en un article els blogaires de Va de Jocs, el videojoc de Tintín no serà el primer en català, ja que Codemasters va publicar FCB Club Football per a PlayStation 2 el 2005. No obstant això, el títol d’Ubisoft serà el primer videojoc en català per a una videoconsola portàtil, i el primer per a una consola de Nintendo, concretament la Nintendo 3DS.

stats