xarxes

Google+ incorpora un símil dels 'trending topics' de Twitter

Mostra els deu temes més comentats, però no permet discriminar per país. La plataforma social també millora el sistema de cerques avançades

Ara
1 min

BarcelonaEn un intent d'emular Twitter, Google+ ha afegit un particular llistat de trending topics a la seva xarxa social que presenta els 10 temes més comentats pels usuaris. No obstant, a diferència de Twitter, la xarxa social de Google no permet, de moment, filtrar per països, i mostra els resultats de temes més 'parlats' a nivell mundial.

Des que la companyia del cercador va llançar la versió en proves i restringida de la xarxa social Google+ a finals de juny, la plataforma ha anat incorporant millores i noves funcionalitats per acostar-se a la seva competència directa, especialment Twitter. Així, a mitjans d'octubre, Google+ va anunciar la incorporació d'un nou sistema d'actualització en temps real dels resultats de cerques i l'agrupació dels temes amb etiquetes (hashtags)hashtags, un dels conceptes més característics de la xarxa social Twitter.

Cerques avançades millorades

Amb el llançament dels trending topics, la xarxa també ha anunciat millores en el sistema de cerques avançades. Ara, els usuaris poden filtrar els resultats de cerca per tipus de pàgina i persona, per interessos, per cercles o cercar entre els resultats de tots els usuaris de Google+. Un cop filtrats els resultats, els usuaris poden ordenar-los cronològicament o per rellevància.

stats