Vídeos 29/11/2011

Un cadell de gos fa plorar un home en un 'coaching-show' americà

Marvin, de 47 anys, no pot controlar la por davant d'un gos de la raça Pit Bull i esclata en llàgrimes durant el programa a causa de la seva fòbia

Ara
2 min

BarcelonaMarvin, de 47 anys, acompanyat d'una psicòloga fa teràpia en un parc a l'aire lliure per combatre la seva fòbia als Pit Bull. Quan se li acosta un petit cadell d'aquesta raça de gos, l'home confessa que sent que el seu cor "està a punt d'escapar-se" del seu cos. La seva psicòloga, que li fa un coaching per superar aquesta fòbia, explica que Marvin no pot controlar el dolor que sent i els records que li venen del passat "en veure aquesta animal". Ell confirma aquest extrem i expressa que no pot suportar quan el gos el mira.

Aquest fragment és el principi del capítol d'Animal Planet que dedica la seva secció My extreme Animal Phobia a la reacció irracional que Marvin mostra quan se li acosta un gos d'aquesta raça.

Després de molta estona de tensió, Marvin acaba plorant perquè se sent "covard" per aquesta situació contra la qual se sent incapaç de fer-hi res. A més, també confessa que el turmenta el fet que els gossos perceben que "qui els té por".

Per aquest motius, la psicòloga que condueix aquest coaching-show americà li recorda al protagonista que "no es pot viure amb por". Al final del programa ell confessa que recorda com un gos d'aquesta raça va atacar un veí seu molts anys enrere.

Aquest reality show ha portat moltes persones contra les seves fòbies a animals. Entre les moltes que existeixen, aquest format ha mostrat la fòbia als gats, a les papallones i als ocells.

stats